Discussly

TV Trivia Questions — page 50

4,413 trivia questions with answers, all ages. Multiple-choice trivia with answers, sorted by topic and level. Reveal the answers below, pick one at random, or present them full-screen.

All agesTriviaPage 50 of 89
  1. 2451.

    This famous movie director, known to be a big fan of animated cartoons, was the executive producer of Pinky and the Brain.

    • AMike Milo
    • BSteven Spielberg
    • CDavid Letterman
    • DRussell Calabrese
    Answer: Steven Spielberg
  2. 2452.

    Which was the original filming location of The X-Files series?

    • ACascade Mountain range in Oregon
    • BOlympic Peninsula of Washington State
    • CWashington, D.C.
    • DBritish Columbia
    Answer: British Columbia
  3. 2453.

    The Bolt brothers from the Here Come the Brides show promised to bring one hundred marriageable women from Massachusetts to Seattle. However, one man bet them that they couldn't make the ladies stay for one year. His first name was Aaron. What was his last name?

    • AGreen
    • BColeridge
    • CStempel
    • DHouser
    Answer: Stempel
  4. 2454.

    Which family was featured in I Remember Mama, the old TV series which aired from 1949-1957?

    • ASwenson
    • BHansen
    • CHenderson
    • DOlafson
    Answer: Hansen
  5. 2455.

    On The Brady Bunch, Jan was thought to have developed an allergy to which character?

    • AFluffy
    • BBobby
    • CJan
    • DTiger
    Answer: Tiger
  6. 2456.

    Does Lilly have a secret identity on the TV show Hannah Montana?

    • AYes
    • BNo
    Answer: Yes
  7. 2457.

    When did the show Lou Grant air?

    • ASeptember 12, 1980 - September 27, 1984
    • BSeptember 20, 1977 - September 13 , 1982
    • CFebruary 11, 1977 - September 13, 1986
    • DSeptember 20, 1977 - September 27, 1984.
    Answer: September 20, 1977 - September 13 , 1982
  8. 2458.

    Who portrays Walter, Bettys boyfriend on the show Ugly Betty?

    • AAlan Dale
    • BKevin Sussman
    • CEnrico Gomez-Cruz
    • DEric Mabus
    Answer: Kevin Sussman
  9. 2459.

    In the Health Care episode of the show The Office, Jim and Pam make up diseases. Which is one of the ones they don't make up?

    • ASpontaneous Dental Hydroplosion
    • BCount Choculitis
    • CHam Fingers
    • DGovernment Created Killer Nano Robot Infection
    Answer: Ham Fingers
  10. 2460.

    This was the year when the first MTV Video Music Awards show was produced to celebrate the top music videos of the year.

    • A1985
    • B1987
    • C1984
    • D1986
    Answer: 1984
  11. 2461.

    Who is the supermodel host of Project Runway, Season One?

    • ANaomi Campbell
    • BTyra Banks
    • CHeidi Klum
    • DLinda Evangelista
    Answer: Heidi Klum
  12. 2462.

    Which of these is not one of the numerous songs Phoebe wrote throughout the ten seasons of Friends?

    • ADouble-jointed Boy
    • BThe 66 Colours of My Bedroom
    • CLittle Black Curly Hair
    • DSmelly Car
    Answer: Smelly Car
  13. 2463.

    What year did the popular show The Partridge Family go off of the airwaves?

    • A1977
    • B1974
    • C1979
    • D1972
    Answer: 1974
  14. 2464.

    Which actress portrays Maxwells youngest daughter, Grace in the TV series The Nanny?

    • AMadeline Zima
    • BGretchen Wilson
    • CAmber Benson
    • DNicolle Tom
    Answer: Madeline Zima
  15. 2465.

    Who was painted as the villain during Season One of Project Runway?

    • AJay MacCarrol
    • BKara Saun
    • CAustin Scarlett
    • DWendy Pepper
    Answer: Wendy Pepper
  16. 2466.

    What was Dougs cousins name in the TV series The King of Queens?

    • AJake
    • BBuddy
    • CDanny
    • DRich
    Answer: Danny
  17. 2467.

    What was the name of Beavers chubby friend in the Leave it to Beaver series?

    • ALarry
    • BJimmy
    • CJohn
    • DBilly
    Answer: Larry
  18. 2468.

    Who was the only member of the team on the show The White Shadow who recognized the Coach as a former NBA player?

    • AJames Hayward
    • BAbner Goldstein
    • CGo-Go Gomez
    • DMario Petrinno
    Answer: Abner Goldstein
  19. 2469.

    J. J. Evans, a character from the show Good Times, became famous with which catchphrase?

    • ASit on it !
    • BDy-no-mite
    • CHey, Hey, Hey !
    • DHi there!
    Answer: Dy-no-mite
  20. 2470.

    Did Mary Tyler Moore ever win a Golden Globe award for her portrayal of Mary Richards on the popular 70s television show The Mary Tyler Moore Show?

    • ANo
    • BYes
    Answer: Yes
  21. 2471.

    What actress was originally cast for the role of Charmed character Phoebe Halliwell?

    • AAlyssa Milano
    • BLindsay Lohan
    • CConstance M. Burge
    • DLori Rom
    Answer: Lori Rom
  22. 2472.

    Which doctor from the TV series St. Elsewhere had liver cancer?

    • ADr. Daniels
    • BDr. Westphal
    • CDr. Auslander
    • DDr. Craig
    Answer: Dr. Auslander
  23. 2473.

    Who helped Megan Hathaway try to steal Bo Brady away from Hope?

    • AAlex Marshall
    • BEugene Bradford
    • CStefano DiMera
    • DLarry Welch
    Answer: Stefano DiMera
  24. 2474.

    One of these ER characters is not a doctor.

    • ADave Malucci
    • BSamantha Taggart
    • CRay Barnett
    • DGregory Pratt
    Answer: Samantha Taggart
  25. 2475.

    What year did the prime-time television show The Odd Couple first hit the airwaves?

    • A1970
    • B1973
    • C1972
    • D1971
    Answer: 1970
  26. 2476.

    Who dies at the end of Season three of The O.C. series?

    • AJohnny
    • BMarissa
    • CJimmy
    • DCaleb
    Answer: Marissa
  27. 2477.

    Who did Rachel ask to go buy more candy for her in the episode of friends which aired on November 1, 2001?

    • ARoss
    • BJoey
    • CGunther
    • DChandler
    Answer: Gunther
  28. 2478.

    On the game show Press Your Luck there was one square that was everyones goal because it offered the largest prize. What was this space called?

    • ABig Money
    • BGuaranteed Cash!
    • CWindfall
    • DBig Bucks
    Answer: Big Bucks
  29. 2479.

    From 1971 to 1979 60 Minutes featured a debate segment called what?

    • AKilpatrick vs. Alexander
    • BPoint /Counterpoint
    • CThe News Debate
    • DPro/Con
    Answer: Point /Counterpoint
  30. 2480.

    In what department of the store does Drew work in The Drew Carey Show?

    • APersonnel
    • BAccounting
    • CBig and Tall Mens Wear
    • DSporting Goods
    Answer: Personnel
  31. 2481.

    Why did Steve McQueens character catch the men/women that were wanted on the western show Wanted: Dead or Alive?

    • AHe wanted justice
    • BHe wanted the money
    • CHe thought it was fun
    • DHe had nothing else to do
    Answer: He wanted justice
  32. 2482.

    What hilarious confession did a viewer of The Ellen DeGeneres Show, called Gladys Hardy, make, which caused Ellen to burst into uncontrollable laughter and say, "That's the funniest thing I've ever heard"?

    • AI'm a regular, honey!
    • BI love Jesus but I drink a little...
    • CYou look like Alfalfa
    • DIf you're selling something, I ain't interested!
    Answer: I love Jesus but I drink a little...
  33. 2483.

    What was the name of the dog walker on the TV show The King of Queens?

    • AHeather
    • BHope
    • CLisa
    • DHolly
    Answer: Holly
  34. 2484.

    Chris Farley played which often misunderstood down and out character on SNL from 1993-1995?

    • ATim Matthews
    • BJohn Foley
    • CRobert Meadows
    • DMatt Foley
    Answer: Matt Foley
  35. 2485.

    In the episode Go Fish from the second season of Buffy the Vampire Slayer, who goes undercover on the swim team to find out why swimmers have been mysteriously disappearing?

    • ACordelia
    • BXander
    • CWillow
    • DOz
    Answer: Xander
  36. 2486.

    What peculiar voice characteristic does Sylvester the Cat from Looney Tunes possess?

    • AHe has a very deep husky voice.
    • BHe stutters.
    • CHe has a very high voice.
    • DHe speaks with a lisp.
    Answer: He speaks with a lisp.
  37. 2487.

    In 1981 this daily tabloid show debuted on CBS. Nancy ODell and Mark Steines are among the shows hosts.

    • AGood Morning America
    • BEntertainment Tonight
    • CMaury
    • DThe Today Show
    Answer: Entertainment Tonight
  38. 2488.

    What culinary nickname did Gio give to Henry on the TV comedy show Ungly Betty?

    • APickle sandwich
    • BEgg salad
    • CPlain yogurt
    • DButterfingers
    Answer: Egg salad
  39. 2489.

    What year did the last episode of The Mary Tyler Moore Show air?

    • A1978
    • B1976
    • C1977
    • D1975
    Answer: 1977
  40. 2490.

    On the popular 70s television show Soap, the Tate family had a butler named Benson. What was Benson's last name?

    • ANelson
    • BDuBois
    • CBrown
    • DWhitaker
    Answer: DuBois
  41. 2491.

    Which of the following Dollhouse characters are in love with each other?

    • AWhiskey and Topher
    • BAdelle DeWitt and Boyd Langton
    • CPaul Ballard and Echo
    • DVictor and Sierra
    Answer: Victor and Sierra
  42. 2492.

    After Henrys departure in the M*A*S*H episode Abyssinia, Henry, the doctors and nurses are again in surgery. Radar comes in again, with what message?

    • Athat more casualties are expected
    • Bthat Col. Blake has returned
    • Cthat Col. Blake is dead
    • Dthat Hawkeye has been discharged
    Answer: that Col. Blake is dead
  43. 2493.

    What was the name of Blairs cousin who had cerebral palsy on the show The Facts of Life?

    • AKerri
    • BCarrie
    • CGeri
    • DSherry
    Answer: Geri
  44. 2494.

    CMT had a program on the 20 Greatest Cowboy Songs. Which song was # 1?

    • AHome on the Range
    • BTumbling Tumbleweeds
    • CHappy Trails
    • DBack in the Saddle Again
    Answer: Happy Trails
  45. 2495.

    With whom of the characters from the TV show Friends is Gunther, the manager of the Central Perk, deeply infatuated?

    • APhoebe
    • BJoey
    • CRachel
    • DMonica
    Answer: Rachel
  46. 2496.

    On South Park, what role is played by Mrs. Crabtree?

    • ALunchroom Lady
    • BPrincipal
    • CSchool Bus Driver
    • DSchool Nurse
    Answer: School Bus Driver
  47. 2497.

    In season one of the The Brady Bunch, Carol and Mike discovered that Greg had a crush on someone named Linda. Who is the mysterious Linda?

    • AThe head cheerleader at school
    • BThe hair-netted lunch lady in the cafeteria
    • CMarcias new friend from Seattle
    • DGregs math teacher
    Answer: Gregs math teacher
  48. 2498.

    In the M*A*S*H TV series, what did Trapper give to camp clerk Radar to give to Hawkeye in lieu of a goodbye letter because Hawkeye was away in Tokyo when Trapper left for home?

    • AA handshake
    • BA beer
    • CA kiss on the cheek
    • DA lucky stethoscope
    Answer: A kiss on the cheek
  49. 2499.

    Where was the 80s TV show Magnum, P.I. set?

    • ATexas
    • BCalifornia
    • CNew Mexico
    • DHawaii
    Answer: Hawaii
  50. 2500.

    In the M*A*S*H TV series, B.J.s initials were short for what first name?

    • ABilly Joe
    • BBobby Jack
    • CNone
    • DBarry Johnson
    Answer: None

How to use these trivia questions

  • Warm-up. Open a lesson or meeting with 3–5 questions — enough to wake the room, short enough to keep the agenda.
  • Review game. Pick 10 questions on the topic you just taught and play them in teams; discuss every wrong answer.
  • Quiz night. Mix two or three topics, read each question twice, and give 20 seconds before revealing the answer.

Run them live

Want every person to answer on their own phone, with a timer and a live leaderboard? Use these questions in an EngageSlide Quiz with a live leaderboard — free to start.

Tick questions on any page — your set is kept while you browse (or take the first 10 here) — and they become ready-to-play slides. What is EngageSlide?

More question collections

Questions adapted from OpenTriviaQA (CC BY-SA 4.0), Open Trivia Database (CC BY-SA 4.0), edited for clarity. This collection may be reused under the same terms — see sources & licenses.