Discussly

TV Trivia Questions — page 19

4,413 trivia questions with answers, all ages. Multiple-choice trivia with answers, sorted by topic and level. Reveal the answers below, pick one at random, or present them full-screen.

All agesTriviaPage 19 of 89
  1. 901.

    In the Roswell episode entitled, 285 South, what is Michaels destination when he steals Marias car...with her in it?

    • ASan Antonio, Texas
    • BPhoenix, Arizona
    • CMarathon, Texas
    • DAlberqurque, New Mexico
    Answer: Marathon, Texas
  2. 902.

    This member of the X-Men team, who has the power to control the weather, is captured by Sauron.

    • ACyclops
    • BCharles Xavier
    • CStorm
    • DJean Grey
    Answer: Storm
  3. 903.

    What was the name of the beach club at which the gang from Saved by the Bell worked during the summer?

    • AMalibu Sands Beach Resort
    • BMalibus Oceanside Getaway
    • CBayside by the Seaside
    • DSand Beach Club
    Answer: Malibu Sands Beach Resort
  4. 904.

    What is the last name of the single mom and her spoiled son Eric in the animated comedy South Park?

    • ACartman
    • BCleason
    • CKyleson
    • DBrown
    Answer: Cartman
  5. 905.

    Who starred on the sitcom Alice as the neurotic and feather-brained Vera?

    • ACelia Weston
    • BBeth Howland
    • CPolly Holliday
    • DDiane Ladd
    Answer: Beth Howland
  6. 906.

    What was Drew Careys mothers first name on The Drew Carey Show?

    • AClara
    • BBeulah
    • CSophie
    • DIrene
    Answer: Beulah
  7. 907.

    Archie Bunker, a character on All in the Family would frequent this local bar, which he later bought and renamed Archie Bunkers Place.

    • AKelcys Bar
    • BMurrays Bar
    • CTommys Place
    • DThe White Room
    Answer: Kelcys Bar
  8. 908.

    Did Screech win the Miss Bayside pageant in the teen TV series Saved by the Bell?

    • ANo
    • BYes
    Answer: Yes
  9. 909.

    Who is the woman that Fraser fell in love with and arrested after a long chase through the Due South police drama?

    • AElain
    • BMartha
    • CGeorgia
    • DVictoria
    Answer: Victoria
  10. 910.

    What is Harms full name on the TV show JAG?

    • AJames Harmon Jr.
    • BRabb Harmon Jr.
    • CDavid Harmon Jr.
    • DHarmon Rabb Jr.
    Answer: Harmon Rabb Jr.
  11. 911.

    At what local motel did Darlene get caught meeting Jimmy in the 7th season of Roseanne?

    • ASuper Red Inn
    • BBlue Days Inn
    • CThe Yellow Light House
    • DThe Green Lantern
    Answer: The Green Lantern
  12. 912.

    What was the name of the girl Shawn fell in love with, in the later episodes of Boy Meets World?

    • AJenny
    • BMorgan
    • CRachel
    • DAngela
    Answer: Angela
  13. 913.

    When Frasier from the sitcom of the same name hosts a benefit for the Seattle Theatre Ensemble, Niles asks a woman out. How does he describe her response?

    • AWild horses couldn't have driven her away more quickly.
    • BShe looked like a deer in headlights.
    • CHer lips said no, but her eyes said read my lips.
    • DShe was as giddy as a schoolgirl waiting for a Donny Osmond autograph.
    Answer: Her lips said no, but her eyes said read my lips.
  14. 914.

    What is the name of the mythic home planet which is the birthplace and original home of humanity in the series Battlestar Galactica?

    • ACaprica
    • BCobolt
    • CCabol
    • DKobol
    Answer: Kobol
  15. 915.

    What is the name of the costume store that Cordelia uses in the Buffy episode Halloween?

    • AEthans
    • BParty Town
    • CParty City
    • DParty Store
    Answer: Party Town
  16. 916.

    Mark-Paul Gosselaar played which character on Saved By The Bell?

    • AScreech
    • BA.C. Slater
    • CZack Morris
    • DZack Morrison
    Answer: Zack Morris
  17. 917.

    In Collective, an episode of Star Trek: Voyager, Voyager comes across a Borg cube being run completely by what?

    • ASpecies 8472
    • BKlingons
    • CHumans
    • DChildren
    Answer: Children
  18. 918.

    What did Pumkin do at the end of her elimination night on Flavor of Love?

    • ASpit on someone
    • BPunched someone
    • CStole something
    • DCurse
    Answer: Spit on someone
  19. 919.

    Who delivered these words: Television has brought murder back to the home where it belongs.?

    • ABill OReilly
    • BNewton Minow
    • CRod Sterling
    • DAlfred Hitchcock
    Answer: Alfred Hitchcock
  20. 920.

    On the show Bewitched, witches come down with illness just like mortals. Where would Doctor Bombay check the pulse of a witch?

    • AThe nose
    • BThe area between the shoulder blades and the lower back
    • CThe foot
    • DThe wrist
    Answer: The foot
  21. 921.

    What was the name of Colonel Potters horse on M*A*S*H?

    • ASadie
    • BSara
    • CStar
    • DSophie
    Answer: Sophie
  22. 922.

    What was the name of Screechs dog on Saved by the Bell?

    • AOld Friend
    • BHound Dog
    • CMr. Presley
    • DElvis
    Answer: Hound Dog
  23. 923.

    The Madonna/Britney Spears kiss paled in comparison to this kiss bestowed on Americas best known bigot, Archie Bunker. Who kissed Archie Bunker on the count of three?

    • AMeathead
    • BSammy Davis Jr.
    • CTiny Tim
    • DLiberace
    Answer: Sammy Davis Jr.
  24. 924.

    Who played Laura Petrie in The Dick Van Dyke Show pilot episode?

    • ABarbara Britton
    • BMary Tyler Moore
    • CJacqueline Susanne
    • DTina Louise
    Answer: Barbara Britton
  25. 925.

    Which character from TV series Prison Break helped the group of escape-planning inmates by setting the guards break room on fire?

    • AWestmoreland
    • BSara
    • CSeth
    • DC.O. Bellick
    Answer: Westmoreland
  26. 926.

    In the episode "Skin" of the paranormal drama Supernatural, what song is heard when the shapeshifter runs from the police?

    • AStonehenge
    • BHey Man, Nice Shot
    • CDon't Fear the Reaper
    • DHighway to Hell
    Answer: Hey Man, Nice Shot
  27. 927.

    The Office character Jim Halpert pulled this prank on Dwight when Dwight was to give a speech as the top paper salesman.

    • AHe convinced Dwight to give the speech dressed as Ben Franklin.
    • BHe convinced Dwight to make a Mussolini-type speech.
    • CHe convinced Dwight to make the speech into a stand-up comedy routine.
    • DHe convinced Dwight to give the speech in American Sigh Language.
    Answer: He convinced Dwight to make a Mussolini-type speech.
  28. 928.

    What fashion label did Rachel work for on the TV show Friends?

    • ARalph Lauren
    • BGAP
    • CCalvin Cline
    • DPrada
    Answer: Ralph Lauren
  29. 929.

    In the film South Park: Bigger, Longer Uncut, when Wendy tries to talk to Stan, what does it cause him to do?

    • ABegin babbling
    • BTurn beet red
    • CVomit
    • DPass Out
    Answer: Vomit
  30. 930.

    This actor, who portrayed Freddie Boom Boom on the show Welcome Back, Kotter starred in the 1975 movie Cooley High.

    • ADennis Bowen
    • BRobert Hegyes
    • CRon Palillo
    • DLawrence Hilton-Jacobs
    Answer: Lawrence Hilton-Jacobs
  31. 931.

    In the TV show 'M*A*S*H', what was the nickname of Corporal Walter O'Reilly?

    • AHawkeye
    • BHot Lips
    • CRadar
    • DTrapper
    Answer: Radar
  32. 932.

    Which one of the three Charmed sisters possesses the powers of temporal stasis and molecular combustion?

    • APhoebe Halliwell
    • BPrue Halliwell
    • CPaige Matthews
    • DPiper Halliwell
    Answer: Piper Halliwell
  33. 933.

    What statement is true about Tess, one of the characters of the sci-fi series Roswell High?

    • AShe is in Roswell to kill Alex.
    • BShe needs to return home with the three aliens and she must get pregnant with Maxs baby.
    • CShe wants to marry Michael.
    • DShe is a lesbian.
    Answer: She needs to return home with the three aliens and she must get pregnant with Maxs baby.
  34. 934.

    Before Neo joins Morpheus and his group (The Matrix) he works as this.

    • AScientist
    • BSoftware programmer
    • CInternet broker
    • DHe is unemployed
    Answer: Software programmer
  35. 935.

    The co-creator of Seinfeld, Larry David, supplied the voice of the eccentric owner of what professional sports franchise?

    • ANew York Mets
    • BNew York Knicks
    • CNew York Yankees
    • DNew Jersey Devils
    Answer: New York Yankees
  36. 936.

    What was Wally and Beavers favorite meal of for dinner that June made occasionally in the series Leave It to Beaver?

    • Asquab
    • Broast beef
    • Cpot roast
    • Droasted chicken
    Answer: roast beef
  37. 937.

    In Buffy the Vampire Slayer, one of Joyces few dates in Sunnydale was with a man named Ted. What was Ted?

    • Aa robot
    • Ba vampire
    • Ca sorcerer
    • Dnothing, he was a man
    Answer: a robot
  38. 938.

    What was the means of transportation on the popular 60s show The Jetsons?

    • Aplane
    • Bflying saucer
    • Chelicopter
    • Dcar
    Answer: flying saucer
  39. 939.

    Why did Max and Liz get jailed in an episode of Roswell High?

    • Atheft of a diamond
    • Bstealing a gun
    • Crobbing a convenience store
    • Dpinching a car
    Answer: robbing a convenience store
  40. 940.

    Who drives the school bus in The Simpsons?

    • AApu
    • BOtto
    • CSmithers
    • DSnake
    Answer: Otto
  41. 941.

    What is the name of the substitute teacher in Saved by the Bell who takes over for Ms. Simpsons class when she injures her back?

    • AMr. Dewy
    • BMr. Alonzo
    • CRod Belding
    • DTony Crane
    Answer: Tony Crane
  42. 942.

    What is the name of Sam and Dean's mother on the TV series Supernatural?

    • ASally
    • BMary
    • CFergie
    • DJane
    Answer: Mary
  43. 943.

    What legal drama debuted in 1984, ran for 8 years and starred the likes of Harry Hamlin and Blair Underwood?

    • ALaw And Order
    • BHill Street Blues
    • CLA Law
    • DMoonlighting
    Answer: LA Law
  44. 944.

    On TV show Friends, Joey had a crush on this dancer roommate of his.

    • AKathy
    • BJanice
    • CGinger
    • DJanine
    Answer: Janine
  45. 945.

    This 1981 movie depicts the life of of a famous actress as seen through the eyes of her adopted daughter.

    • AFather of the Bride
    • BMommy Dearest
    • CSerial Mom
    • DDaddy Day Care
    Answer: Mommy Dearest
  46. 946.

    The Osbournes is a popular MTV reality show. It shows the domestic life of the famous Black Sabbath star Ozzy Osbourne and his family. But this member of the family refused to participate in the show.

    • ARob
    • BAimee
    • CKelly
    • DJack
    Answer: Aimee
  47. 947.

    Where was Deborah working when she met Raymond?

    • AAt the Hunt, Rogers and Snyder law firm.
    • BFor the New York Rangers.
    • CFor the New York Mets.
    • DAt The Charlotte Sterling Advertising Agency.
    Answer: For the New York Rangers.
  48. 948.

    Where did Buffys mom, Joyce, first meet Mr. Giles in the Buffy the Vampire Slayer series?

    • AIn the library
    • BAt Buffys house
    • CAt Back to School Night
    • DIn the hospital
    Answer: In the hospital
  49. 949.

    Who did Matt Frewer portray at the television station in the show Max Headroom?

    • AEdison Carter
    • BBenton Cheviot
    • CGene Ashwell
    • DRik
    Answer: Edison Carter
  50. 950.

    What is Lisas mothers profession in the Saved by the Bell series?

    • ANurse
    • BDoctor
    • CDesigner
    • DTeacher
    Answer: Doctor

How to use these trivia questions

  • Warm-up. Open a lesson or meeting with 3–5 questions — enough to wake the room, short enough to keep the agenda.
  • Review game. Pick 10 questions on the topic you just taught and play them in teams; discuss every wrong answer.
  • Quiz night. Mix two or three topics, read each question twice, and give 20 seconds before revealing the answer.

Run them live

Want every person to answer on their own phone, with a timer and a live leaderboard? Use these questions in an EngageSlide Quiz with a live leaderboard — free to start.

Tick questions on any page — your set is kept while you browse (or take the first 10 here) — and they become ready-to-play slides. What is EngageSlide?

More question collections

Questions adapted from OpenTriviaQA (CC BY-SA 4.0), Open Trivia Database (CC BY-SA 4.0), edited for clarity. This collection may be reused under the same terms — see sources & licenses.